Neem contact met ons op

Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met de Klantendienst via +31208083329 of contacteer ons via Live Chat op onze website.

Tijdsgevoelige onderwerpen zoals annulaties van bestellingen en adresveranderingen, Bel ons op het nummer +31208083329. Bestellingen
*Verplichte velden
i
U kunt geen vraag indienen zonder deze velden in te vullen.
 Ja     nee     Niet zeker
De bovenstaande informatie is nodig om uw verzoek te verwerken (behalve wanneer anders aangegeven) en te reageren op uw vragen. Deze informatie wordt vastgelegd en doorgestuurd naar de diensten van Estée Lauder Cosmetics B.V. die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van verzoeken van gebruikers. Overeenkomstig de toepasselijke wetgeving hebt u het recht om met name kosteloze toegang tot en rechtzetting of verwijdering van uw persoonlijke gegevens te vragen en, indien van toepassing, kosteloos te verkrijgen en bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Als je deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via klantendienst@cs.clinique.nl. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over de privacypraktijken van Estée Lauder Cosmetics B.V. en uw rechten.