Weekend Away

ons 72-Hour
#PinkOasis Avontuur

Nee, je hoeft je scherm niet aan te passen, deze geweldige #PinkOasis is echt roze. Dit roze meer ligt ergens ver weg verstopt in de noordelijke punt van het Yucantan schiereiland in Mexico en is een natuurwonder, de perfecte locatie om te vieren dat wij een nieuwe Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator hebben. We nodigden een paar van onze favoriete content creators uit van over de hele wereld, deden genoeg roze in onze koffers en gaven ons over aan een 72-Hour avontuur vol zon, zand en serieuze hydratatie. Hier krijg je een kijkje in de meest onvergetelijke momenten. Check ons Instagram account voor meer!

Een perfecte match in het Roze Paradijs! Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator past niet alleen qua kleur perfect bij deze #PinkOasis, maar houdt de huid ook fris, vol en stralend, zelfs na een dag zonneschijn op het strand.

Hier worden roze dromen van gemaakt! We konden ons geen betere groep vrouwen wensen om mee te gaan op dit avontuur. ‘Ik had nooit gedacht dat ik ooit een lunch mee zou maken aan een roze meer…. dat dit bestaat…het is magisch!’ postte Amelia Liana. Van links naar rechts: Summer Wen Wang, Nicol Concilio, Sierra Furtado, Loretta Grace, Freddy Cousin-Brown, Saeko Dokyu, Anna Sarelly, Alexandra Pereira, Foinika Kay, Vic Ceridono, Amelia Liana.

Alexandra Pereira, Sierra Furtado en Saeko Dokyu vermaken zich uitstekend aan de oever van het roze meer #PinkOasis.

Wat een plaatje: Sasha Spilberg, Nicol Concilio en Anna Sarelly genieten van het roze meer en houden al die tijd voldoende Moisture Surge bij de hand.

Sanana El Mahalli, Anna Sarelly, Nicol Concilio en Sasha Spilberg genieten onder de volle Mexicaanse zon. Goed om te weten dat er in Moisture Surge hydraterend geactiveerd aloe water zit en hyaluronzuur dat verloren vocht aanvult na een dag in de warme zon.

De essentials in onze strandtas: Moisture Surge, zonbescherming, een zonnebril en een roze badlaken, uiteraard.

We organiseerden een ‘pink-nic’ op het strand, compleet met een Taco Truck en roze cocktails met aloe water.

‘Alles is roze zodat het bij Moisture Surge past… en die is fijn om je huid gehydrateerd te houden in de zon,’ postte Alexandra Pereira op Instagram.

Loretta Grace maakte deze foto waarop ze glamoureus ligt met Moisture Surge aan het roze meer #PinkOasis. ‘Mijn huid is gecombineerd tot vet en mijn leven veranderde helemaal toen ik Moisture Surge ontdekte. Het is namelijk gemaakt op waterbasis en het lichte gevoel op mijn huid is van onschatbare waarde,’ postte ze.

Volgende halte… de hemel. ‘Kon ik hier maar voor altijd blijven,’ zei Freddy Cousin-Brown. Daar waren we het helemaal mee eens. Maar het uitzicht vanuit de helicopter terug naar het hotel was ook onvergetelijk.

Er is geen betere manier om na een spectaculaire dag #PinkOasis bij te komen dan een heerlijke huidbehandeling. Onze gasten gingen naar de spa voor een Moisture Surge Facial. ‘Wie wil er nu geen gehydrateerde huid? Ik ben geobsedeerd door Moisture Surge,’ postte Foinika Kay op Instagram. Tip: je kunt waar je ook bent een mini-spa-momentje maken met Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Breng gewoon een dikke laag aan, chill 5 minuutjes, haal wat overblijft weg met een tissue en bewonder je mooie volle, glanzende huid.

Zoek de zeemeermin in je. In de geest van optimale hydratatie werkten de gasten samen met de lokale onderwaterfotograaf Sebi Messina. Ziet Amelia Liana er niet uit als een echte zeegodin? Kijk op @Clinique voor meer foto’s.

Nog één keer toasten op Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator en al onze #PinkOasis avonturen. We gaven een Sunset Fiesta op het strand met Mariachi muziek, roze margaritas en natuurlijk een dansje.

Tot ziens #PinkOasis! En dank aan al onze gasten voor een onvergetelijk weekendje weg. Tot de volgende keer….

Shop the Story