Aloe Bioferment + HA Complex

Belangrijk ingrediënt

Aloë Bioferment + HA Complex

Belangrijk ingrediënt

Aloë Bioferment + HA Complex

Overzicht

Overview

Huidzorgen
· Droogheid
· Dofheid

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Aloë Barbadensis bladwater, Aloë Barbadensis bladextract, Aloë Barbadensis bladpolysacchariden, natriumhyaluronaat

Waarom jouw huid het nodig heeft.
Met twee verschillende krachtige hydraterende ingrediënten helpt dit complex de huid op twee manieren te hydrateren: het trekt vocht aan en helpt het vast te houden. 

De expertise van Clinique
We hebben twee hydraterende ingrediënten samengebracht in één krachtig complex:


· Aloë bioferment: Clinique wetenschappers hebben aloë vera getransformeerd door middel van een exclusief fermentatieproces. Tijdens dat proces worden grotere moleculen in kleinere afgebroken, waardoor ze gemakkelijker door de huid worden opgenomen. Dit voedende ferment, gemaakt met lactobacillus, geactiveerd aloëwater en verantwoord geproduceerd en gecertificeerd biologisch aloë-extractpoeder, helpt de huid vocht vast te houden.

· Hyaluronzuur: Dit vochtbindende ingrediënt helpt een "vochtreservoir" te creëren voor een ideale hydratatie.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.