Retinoid

BELANGRIJK INGREDIËNT

Retinoïde

BELANGRIJK INGREDIËNT

Retinoïde

Overzicht

Overview

Huidzorgen
· Lijnen
· Rimpels
· Dofheid
· Ruwe textuur

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Retinol, Hydroxypinacolone Retinoate

Waarom het goed is voor de huid
Retinoïden zijn een familie van ingrediënten (waaronder retinol) die zijn afgeleid van vitamine A. Vitamine A helpt de celvernieuwing te versnellen en de huidtextuur te verfijnen. Dit alles resulteert in een stralende, jeugdiger uitziende huid.

Wat is het verschil tussen retinoïde en retinol?
Retinoïde is de overkoepelende term die wordt gebruikt om de hele groep van vitamine A-derivaten te beschrijven, die retinol, hydroxypinacolone retinoate, en tretinoïne omvat. Retinol is eigenlijk een soort retinoïde.

De expertise van Clinique
Clinique maakt gebruik van verschillende vitamine A-derivaten zoals retinol en retinoïde in onze meest geavanceerde anti-verouderingsproducten, gemengd met verzachtende ingrediënten om irritatie of ongemak te helpen verminderen.


Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum
Dit hoogwaardige serum, verrijkt met een krachtig retinoïde genaamd hydroxypinacolone retinoate, stimuleert de celvernieuwing om de huid weer fris te maken en rimpels te verminderen.

Smart Night™ Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment Retinol Serum
Onze nachtbehandeling combineert de kracht van retinol met een diepe, intense hydratatie.

Clinique Fresh Pressed Clinical™ Daily + Overnight Booster
Clinique Fresh Pressed™ Overnight Booster met pure vitamine A bevat retinol in een anti-verouderingsserum, ontworpen voor gebruik direct op de huid d of als booster gewombineerd met jouw favoriete moisturizer.


Wat onze Clinique dermatoloog zegt
"Retinoïde is een essentieel onderdeel van elke anti-verouderingsbehandeling, omdat het helpt de huid gladder te maken en rimpels te verminderen.”
- Dr. Emma Wedgeworth, gediplomeerd dermatoloog in Londen.

Schilfering, roodheid of droogheid in de eerste weken van retinolgebruik kunnen voorkomen en zijn tekenen dat je huidtransformatie is begonnen. Onze begeleidende dermatologen adviseren dagelijks minimaal SPF 15 zonnebescherming om toekomstige tekenen van veroudering te helpen voorkomen.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.