Cica

BELANGRIJK INGREDIËNT

Cica

BELANGRIJK INGREDIËNT

Cica

Overzicht

Overzicht

Huidzorgen
• Roodheid & irritatie
• Droge en gedehydrateerde huid

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Centella Asiatica

Waarom het goed is voor de huid
Als je een tere, droge, gevoelige huid hebt die snel geïrriteerd is - rood, prikkend of jeukend - kan Cica je huid helpen kalmeren. Cica, ook bekend als Centella asiatica, is een bladgroen kruid dat rijk is aan vetzuren, vitaminen en aminozuren. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om roodheid en ontstekingen te behandelen, dankzij de effectieve helende en verzachtende eigenschappen.

De expertise van Clinique
Een zeer droge huid is een beschadigde huid, wat betekent dat deze niet alleen gekalmeerd, maar ook hersteld moet worden. Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator combineert cica met lipiden, hyaluronzuur en geactiveerd aloëwater om je huidbarrière te herstellen, te versterken en in balans te brengen. Dit maakt jouw huid minder prikkelbaar met meer  geweldige huiddagen als gevolg.

Goed om te weten
Cica wordt ook tijgergras genoemd omdat tijgers bekend staan om het over hun huid te wrijven om een wond te helpen genezen.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.