Gyokuro Groene Thee

BELANGRIJK INGREDIËNT

Gyokuro Groene Thee

BELANGRIJK INGREDIËNT

Gyokuro Groene Thee

Overzicht

Overview

Huidzorgen
· Lijntjes en rimpels
· Dofheid
· Geïrriteerde huid

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Camellia Sinensis Leaf Extract

Waarom het goed is voor de huid
Groene thee bevat cafeïne, antioxidanten en aminozuren, die helpen om een onrustige en geirriteerde huid te verzachten. De kalmerende krachten zorgen er bovendien voor dat de huid minder gevoelig is voor schade en zorgen voor een stralende, gelijkmatigere teint.

De expertise van Clinique
Gyokuro groene thee wordt in Japan met de hand geplukt op een manier waardoor de natuurlijke antioxiderende en anti-irriterende eigenschappen volledig kunnen worden benut. Het is een van de belangrijkste ingrediënten in de Even Better Clinical™ Radical Dark Spot Corrector + Interrupter. Dit product helpt om donkere vlekjes, verouderingsvlekjes en acnelittekens aan te pakken en verdere pigmentatie te voorkomen.

Goed om te weten
Samoerai dronken Gyokuro groene thee voordat ze de strijd aangingen omdat het ingrediënt theanine helpt om de zenuwen te kalmeren en cafeïne stimulerend werkt. Het is een eeuwenoud schoonheidselixir waarvan de kalmerende krachten in deze moderne tijden werden geoptimaliseerd.

Bestsellers met Gyokuro Groene Thee

Gyokuro green tea


#skincare

“Gyokuro groene thee bevat eigenschappen die helpen om een onrustige en ontstoken huid te verzachten.”

– Clinique Derm Dr. Adriane Pompa


#skincare

“Gyokuro groene thee bevat eigenschappen die helpen om een onrustige en ontstoken huid te verzachten.”

– Clinique Derm Dr. Adriane Pompa

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.