Activated Aloe Water

BELANGRIJK INGREDIËNT

Lactobacillus Probiotica Ferment

BELANGRIJK INGREDIËNT

Lactobacillus Probiotica Ferment

Overzicht

Overview

 

 

Huidzorgen
• Roodheid
• Irritaties

Dit staat op de ingrediëntenlijst
Lactobacillus ferment

Waarom het goed is voor de huid
Lactobacillus probiotica ferment helpt de huid zichtbaar te kalmeren en verzachten. Het ondersteunt de natuurlijke barrière van de huid, waardoor deze zich beter kan verdedigen tegen irriterende omgevingsfactoren.

De expertise van Clinique
Het lactobacillus probiotisch ferment in Clinique iD Active Cartridge Concentrate for Imperfections maakt deel uit van een probiotische technologie die helpt het natuurlijke microbioom van de huid te bevorderen door de huid te kalmeren en te verzachten. Het kalmeert ook roodheid, waardoor de huid er egaler en stralender uitziet.

Wat onze Clinique dermatoloog zegt
Het gebruik van een hydraterende crème met probiotische technologie helpt de huid zichtbaar te kalmeren, roodheid en irritatie te kalmeren en het evenwicht te bewaren, vergelijkbaar met hoe het nemen van een probioticum de darmen helpt," zegt Dr. Michelle Henry, Clinique Derm Partner en een gediplomeerde dermatologe.

Meer belangrijke ingrediënten

Ask an Expert

De Clinique-formule: Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

Clinique lanceerde in 1968 de allereerste huidverzorgingslijn ontwikkelt door dermatologen. De belofte: het leveren van doeltreffende, veilige en klinisch bewezen formules die zorgen voor een geweldige huid. We vermijden het gebruik van allergenen, irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen beschadigen.

De bewezen resultaten vloeien voort uit het combineren van meerdere ingrediënten met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de beste resultaten te behalen zonder irritatie te veroorzaken. Aangezien de wetenschap steeds evolueert, herzien we voortdurend de ingrediënten samen met onze onderzoekers, formuleerders, clinici en leidinggevende dermatologen die officieel gecertificeerd zijn.

Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.