Game Changer

5 Geniale foundation hacks

Er is een reden waarom foundation foundation heet. Het is een verfraaiende, perfectionerende basis waar je iedere dag make-up op kunt ‘bouwen’. Maar als je het gebruikt als een pro, kun je het ook inzetten voor een aantal beauty hacks die je vast graag wilt weten (en waar je vanaf dat moment ook niet meer zonder kunt). Onze favoriete multitasker:Beyond Perfecting Foundation + Concealer.  Een langhoudende, goed dekkende en verzorgende foundation die er nooit te dik bovenop ligt. Ontdek hier alle slimme manieren waarop je hem kunt gebruiken om er op en top uit te zien.

Hack #1: als primer op oogleden, onder oogschaduw
Oogschaduwprimers helpen roodheid of donkere plekjes rond je ogen te verdoezelen zodat je oogschaduw er echt uitspringt. Primers helpen ook het oppervlak van je oogleden glad te maken zodat oogschaduw gemakkelijker op te brengen is. Je kunt datzelfde effect bereiken met Beyond Perfecting Foundation + Concealer èn je beautyroutine simpeler maken. Getest door oogartsen, veilig voor contactlensdragers en: met een iets gebogen applicator waarmee je het heel gemakkelijk super precies kunt opbrengen.

Hack #2: de perfecte eyeliner
Hoe vast je hand ook is: het trekken van een eyeliner blijft tricky. Maar let op: uitschieters zijn naderhand gemakkelijk weg te halen door een concealer penseel in foundation te dippen en het dan langs je eyeliner te trekken. Die scherpe cat-eye eyeliner staat je goed!

Hack #3: fix uitgelopen lipstick
Als je lipstick de neiging heeft zijn eigen gang te gaan, gebruik je foundation om de vlekjes weg te werken. Beyond Perfecting Foundation + Concealer is volledig dekkend en camoufleert zelfs de meest intense kleuren.

Hack #4: benadruk het boogje van je wenkbrauwen
Gebruik foundation in een paar tinten lichter dan je huidskleur om de vorm van je wenkbrauwen te benadrukken en je oogzone te highlighten. Breng het aan boven en onder de boog in je wenkbrauwen, en werk zachtjes uit met je vingertoppen. Tip: je kunt met een lichtere tint ook andere delen van je gezicht highlighten.

Hack #5: zo houdt de kleur op je lippen langer
Voordat je lipstick aanbrengt, dep je met je vingertoppen wat foundation over je hele mond. Dat neutraliseert de kleur van je lippen en zorgt dat de kleur van je lipstick er echt optimaal uitspringt. Je lipstick houdt ook langer, want Beyond Perfecting Foundation + Concealer geeft het iets om zich aan vast te hechten.

Video & Foto’s: Brayden Olsen/ Tekst: Mari Tzikas Suarez

Shop the Story