Game Changer

Onze 10 Favoriete Beauty Tips

Soms heb je wel eens wat extra tips nodig om je makeup en skincare routines een exrta boost te geven. Geen zorgen, hier bij Clinique kunnen we je daar zeker mee helpen. Hier zijn 10 van onze favoriete tips die wij graag met je delen!

1.Maak je ogen groter met behulp van een dubbele laag eyeliner.
Begin met een potloodliner gevolgd door een liquid liner overheen de hele oorspronkelijke lijn (
probeer de Pretty Easy Liquid Eyelining Pen)   waardoor er een ultra zwarte, grafieke vorm kan getekend worden. “Probeer zeker te eindigen met een neerwaartse beweging voor het volledige eye-widening,” zegt Clinique Colour Pro Saem Mool Jung, tijdens haar how-to uitleg van de puppy eyeliner look.

2.Highlight een hele dag lang met een lichte moisturizer.
de Moisture Surge 100H is de nieuwste update van de bekende moisturizer van Clinique die helpt hydrateren en ook gebruikt kan worden als highlighter. Geloof je ons niet? Probeer het zeker! Breng een beetje aan op je jukbeenderen en net onder je wenkbrauwen. De hydratatieboost geeft jouw huid een lumineus effect.

3. Van wenkbrauwen gesproken, ga er eens door met een borsteltje vooraleer je haartjes gaat plukken.
Voor je met een pincet aan de slag gaat, kijk eens wat de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen is met behulp van een borsteltje. Probeer het met de Just Browsing Brush-On Styling Mousse. Eens de mousse gedroogd is kan je makkelijk de juiste haartjes verwijderen die niet in lijn zijn met de rest van je 'wenkbrauw'. Magisch!

4. Voel je je wat geïntimideerd bij het idee van een gedurfde oog of lip look?
Wees niet bang om er een rommeltje van te maken; je kan foutjes altijd wegvegen met behulp van een wattenstaafje gedrenkt in makeup remover.” zegt de New-Yorkse make-up artieste Alice Lane. Probeer het eens met onze Take The Day Off Cleansing oil, voor ons alvast een ware lifesaver!

5. Voor voller uitziende lippen, kies voor laagjes. “Mijn lippen zijn redelijk dun dus voor een meer plumping effect ga ik voor een dubbele laag kleur. Eerst ga ik voor een donkere lippenstift overheen heel mijn lippen en dan gebruik ik een gloss in een iets lichtere kleur in het midden van mijn lippen,” zegt Clinique Assistant Art Producer Katelynn DeMeo. Onderschat de visual effects niet!

6. Gebruik jij wel eens te veel bronzer? Meng het in samen met jouw moisturizer!
Meng een beetje liquid bronzer met jouw favoriete moisturizer (extra punten als het er één is met SPF zoals onze Superdefence SPF 25 of Superdefense SPF 40). Dit zal de bronzer lichter maken en daardoor wordt het ook makkelijker om te blenden. De afwerking zal zachter en gelijker zijn.

7. Doe wallen onder je ogen verdwijnen met een beetje strategische concealing.
Met een beetje concealer (probeer onze Even Better Concealer) onder de binnenhoeken van jouw ogen en net onder de gezwollen plekken kan je enige schaduw doen verdwijnen. Probeer ook een beetje concealer aan te brengen op de boog net onder jouw wenkbrauwen om je ogen groter te doen lijken en vermoeidheidstekenen te doen smelten zoals sneeuw bij zonneschijn! Eindig met een beetje concealer aan de buitenhoeken van jouw ogen en het lijkt alsof je net een dutje hebt gedaan!


8.Lange wimpers beginnen aan de basis.
Start met je mascara aan de basis van jouw wimpers en breng het naar boven terwijl je kleine bewegingen van links naar rechts maakt. Dit geeft de basis van jouw wimpers een goede laag mascara waardoor ze voller en langer zullen lijken. Wij zijn alvast fan van de Hight Impact Mascara!

9. Double cleansing is het geheim voor een heldere huid.
Verwijder make-up vooraleer je je huid reinigt! Dit is belangrijk omdat de resterende makeup anders een extra laag toevoegt aan jouw huid en zo kan jouw cleaner niet goed genoeg reinigen. Een beetje zoals douchen met jouw kleren aan, dat vermijden we ook liever.  Probeer zeker onze Take The Day Off Balm vooraleer je met je reiniger aan de slag gaat!

10. Gel moisturizers zijn perfect voor een sneaky in-flight gezichtsmasker.
Breng een royale hoeveelheid Moisture Surge 100H aan op jouw hele gezicht, ga dan rustig even achteruit liggen (niet te ver, hé!) en niemand zal doorhebben dat je een mini-spa momentje inlast. Gebruik een papieren zakdoekje om het teveel aan moisturizer weg te halen na 15 minuten en voilà: een stralende en gehydrateerde huid zelfs tot lang nadat je uit het vliegtuig bent gestapt. Multi-tasking, check!

Shop the Story