Get The Look

Zo draag je een koraalkleurige lipstick

Agenda ramvol? Ongelooflijke stress voor je de deur uitgaat? Altijd tijdgebrek? Als je ’s morgens ongeveer 4.3 minuten de tijd hebt voor een make-up die er verzorgd uitziet, pak dan een koraalkleurige lipstick. Pittiger dan roze en minder aanwezig dan bordeaux: koraal is de warme roodtint die mooi staat bij iedere huidskleur en op magische wijze je huid doet stralen. En het mooiste is: je hebt er geen speciale tool of techniek voor nodig. Om de look goed te dragen hoef je alleen maar de rest van je make-up simpel te houden. Denk aan een stralende, gezonde huid en inktzwarte wimpers voor een chique en sophisticated effect, maar wel met een bite. Kijk hier hoe je dat doet, en volg dan de stappen één voor één.

Stap 1: Begin met een frisse huid
Er is een goede reden waarom visagisten altijd Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator in hun make-up koffer hebben. Deze lichtgewicht gel is extreem hydraterend, maar wordt direct opgenomen en zorgt dat je huid er vol, fris en perfect geprept uitziet voordat je make-up opbrengt.

Stap 2: Zorg voor een stralende glans
Egaliseer je teint zonder er te opgemaakt uit te zien met Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15. De transparante formule kun je gewoon met je vingers aanbrengen (de warmte van je handen laat de make-up mooi versmelten met je huid) en het resultaat is een mooie, natuurlijke glans die van binnenuit lijkt te komen.

Stap 3: Verleng en lift je wimpers
De snelste weg naar een wakkere blik: gekrulde wimpers. Sla de wimperkruller over met High Impact Lash Elevating Mascara, waar speciale polymeren inzitten die je wimpers langer maken en omhoogtillen, en ze zo 12 uur laten. Tip: duw, terwijl je de mascara door je wimpers kamt, een paar seconden licht met het borsteltje tegen de puntjes van je wimpers aan voordat je weer loslaat. Zo krijgen je wimpers nòg meer krul.

Stap 4: Kies een mooi, helder koraal
Voor een wow effect kies je Pop Lip Colour + Primer in Poppy Pop. En als je supertrendy wilt zijn, probeer je Melon Pop, een wat blekere koraaltint. Deze lipstick is niet alleen mooi van kleur, hij zit ook vol hydraterende en voedende Shea en Murumuru butters, net als je favoriete lipbalm. Gebruik de top van de lipstick om met een x-je de cupidoboog aan te zetten, dan heb je geen lipliner nodig.

Stap 5: Geef je mond een mooie contour
Als je een opvallende kleur lipstick draagt, is het zaak om heel precies te werk te gaan. Werk eventuele imperfecties uit en je lipcontour bij met Airbrush Concealer. Dat heeft een puntig kwastje waarmee je overal bij kunt. Beweeg het soepeltjes langs je lippen en werk uit met je vingers.

Foto’s: Mosspark / Tekst: Hilary Presley

Shop the Story